Utvärdera ZW3D  i 30 dagar

För att få så god bild som möjligt över det system du tänkt investera i, så behövs det naturligtvis en grundlig utvärdering. En utvärdering som du själv gör, gärna i samråd med oss. Vi försöker inte ge falska förhoppningar utan vill ge en ärlig bild av de olika programvarorna och hur dessa kan ge extra fart åt er verksamhet. 

Hur går utvärderingen till?

Till att börja med måste en användarregistrering ske. Du fyller i dina personliga uppgifter, samt adress, företag etc. Registreringen kräver att du ger tillåtelse att skriva s.k. "Cookies".

 

Dina uppgifter kommer INTE lämnas vidare, utan kommer endast användas av ZW3D eller Emcad för utskick av koder och information i form av nyhetsbrev etc. När provtiden gått ut finns det INGA krav på köp eller liknande. Vill du INTE ha nyhetsbrev eller liknande, så kan du avregistrera dig från dessa vid första utskicket.

produktbild1.jpg

 


>>> Du registrerar dig här


Har jag blivit registrerad?
Om dina registeringsuppgifter är korrekta och du angivit en riktig epost-adress skickas dina användaruppgifter till dig via mejl. Detta sker normalt inom en timme. Har du inte hört något inom 24 timmar ber vi dig skicka ett meddelande hit eller ringa 021-307170.

   

Kör Installationsfilen

>>> Ladda hem programmet här

Du startar installationen genom att köra installationsfilen som du laddat hem.


 

>>> Glöm inte att titta på diverse hjälpmaterial här

 

Lycka till med din utvärdering och tänk på att du alltid kan mejla supporten för att få hjälp om du fastnar!

 

facebook.jpg googleplus.png