Nyheter 2003

 


EASYWORKS

SolidWorks 2004 är snart färdig för lansering och därmed också EasyWorks 2004! Denna version av EasyWorks kommer ha många nyttiga uppgraderingar jämfört med 2002.2 och alla ni som ännu inte provat EasyWorks, ladda hem en trettiodagars testversion på www.emcad.nu. Vem vet, programmet kanske är precis vad ni behöver för att hålla koll på er modeller men ett stort PDM-system är för dyrt och krångligt? Priset i Sverige är fortfarande låga 1495 kr + frivilligt uppgraderingsavtal på 995 kr.

 

Några av nyheterna i EasyWorks 2004 bl.a:

* Nytt gränssnitt - gör det ännu enklare att använda programmet.

* Revisionstabellen uppsnabbad med faktor >20

* "Stämpelklocka" för att hålla koll på var i tiden konstruktionen ligger

* Egenskaper i referenskomponenter kan nu även ändras på konfigurationsnivå

* Allmänt anpassad till SolidWorks 2004

 

Det är några av de nyheter ni med uppgraderingsavtal har att vänta. Naturligtvis kan ni fortfarande skicka in förbättringsförslag på support@emcad.nu. Programmet är i huvudsak utvecklat FÖR och tillsammans MED svenska konstruktörer!


 

ALIBRE DESIGN

Inom kort kommer Alibre Design släppas på fler språk än Engelska och som tidigare nämnts kommer också en svensk version! Manualer och hjäpfiler kommer tills vidare fortfarande vara på engelska, men svenska tutorials kommer finnas tillgängliga. Finns behov kommer naturligtvis också manualer och hjälpfiler översättas i framtiden.

 


facebook.jpg googleplus.png